Źle zeszlifowane progi
Re: Źle zeszlifowane progi
teraz tak patrzę i zastanawiam się, czy to może być wina zbyt mocnego spiłowania progów, gdy nałożę cokolwiek na próg, problem znika
Progi na zdjęciach wyglądają spoko, ale na bank coś jest za nisko/za mocno spiłowane.
Ewentualnie struny można wymienić albo podnieść mostek. No ale za lutnika coś takiego robić? Masakra...
Ewentualnie struny można wymienić albo podnieść mostek. No ale za lutnika coś takiego robić? Masakra...
Nie wierzę. Gitara klasyczna potrzebowała szlifu progów???
I to droga?

tak mi powiedział, bo w ogóle to poszedłem z innym problemem- popękał mi lakier i chciałem wymienić, ale stwierdził, że "się nie da", a mój "pedantyzm" będzie mi przeszkadzał w życiu- podkleiłem taśmą progi i wszystko śmiga jak powinno, więc raczej zbyt mocno spiłował progi, pytanie, co ja mam teraz zrobić ? wymieniać progi ?
Ano. Refret + pozew o odszkodowanie z tytułu zniszczenia mienia. Tylko tak żeby się nie wylizał
I'm like a mushroom in this company - kept in darkness and fed with shit.
wymieniłem jedną strunę (D) i ciągle brzęczy, więc to niestety nie wina strun
/

ja polecam pójść do kolesia, zażądać kasy, a jak będzie miał problem, to zapytać dlaczego nie dostałeś paragonu i jaki nr regon ma jego działalność. Poinformuj również o ewentualnych nieprzyjemnościach z US. works perfectly.
No i koniecznie podaj dane! Takich ludzi TRZEBA [piiip] piętnować!
No i koniecznie podaj dane! Takich ludzi TRZEBA [piiip] piętnować!
You're all the same, the lot of you, with your long hair and faggot clothes. Drugs, sex…every sort of filth. And ya hate the police, don't ya?