Tone port

- jak nagrywać w domu i nie tylko
Awatar użytkownika
DanielWOLF
Redaktor
Posty: 3018
Rejestracja: 13 października 2008, 09:30 - pn

Re: Tone port

Postautor: DanielWOLF » 25 grudnia 2008, 22:43 - czw

Jak nie chcesz dłubać w tym na początku to sciągnij z neta brzmienia, kolesie tworzyli widziałem do Gearboxa nie wiem co z Farmem ;)

Awatar użytkownika
doomEL
Sponsor
Posty: 1181
Rejestracja: 12 sierpnia 2008, 00:22 - wt

Re: Tone port

Postautor: doomEL » 25 grudnia 2008, 23:00 - czw

no ja nie wiem dlaczego nie podoba ci sie cubase ;)

i do farma nie ma plugina pod reapera? dziwne...
Pozdrawiam
doomEL

Awatar użytkownika
philu
Posty: 67
Rejestracja: 08 listopada 2008, 17:41 - sob

Re: Tone port

Postautor: philu » 26 grudnia 2008, 11:13 - pt

Cubasa powoli łapie (podstawy) ;)

Reaper nie obsługuje Farma, tak pisze na forum Line 6, jest cos z 64-bitowym czyms hehe :P Ale maja to naprawic ponoc. Skad te brzmieina sciagnac ? :P I gdzie ta mesa ?! :D

Awatar użytkownika
DanielWOLF
Redaktor
Posty: 3018
Rejestracja: 13 października 2008, 09:30 - pn

Re: Tone port

Postautor: DanielWOLF » 26 grudnia 2008, 11:27 - pt


Awatar użytkownika
Rearus
Miś malinowy
Posty: 575
Rejestracja: 12 sierpnia 2008, 12:01 - wt

Re: Tone port

Postautor: Rearus » 26 grudnia 2008, 12:05 - pt

philu pisze:Cubasa powoli łapie (podstawy) ;)

Reaper nie obsługuje Farma, tak pisze na forum Line 6, jest cos z 64-bitowym czyms hehe :P Ale maja to naprawic ponoc. Skad te brzmieina sciagnac ? :P I gdzie ta mesa ?! :D


Mesa to nie jest czasem Tradeplate? Na Flextonie jak na salce miałem to to było chyba to, obadaj sobie.
"Czekanie całe życie aż nadejdzie mesjasz aby zbawić świat to jak czekanie na właściwy klocek w Tetrisie. Nawet jeśli w końcu się pojawi, do tego czasu nazbierałeś już taki stos gówna, że i tak masz przejebane cokolwiek byś zrobił.."

Awatar użytkownika
philu
Posty: 67
Rejestracja: 08 listopada 2008, 17:41 - sob

Re: Tone port

Postautor: philu » 26 grudnia 2008, 12:44 - pt

Qrde albo ja nie umiem albo cos słabo to brzmi :> jak regulowac brzmienie bo troche malo gałek jest ?:P nie ma gain ani nic :P

Awatar użytkownika
Rearus
Miś malinowy
Posty: 575
Rejestracja: 12 sierpnia 2008, 12:01 - wt

Re: Tone port

Postautor: Rearus » 26 grudnia 2008, 13:07 - pt

philu pisze:Qrde albo ja nie umiem albo cos słabo to brzmi :> jak regulowac brzmienie bo troche malo gałek jest ?:P nie ma gain ani nic :P


Nie wiem stary, nie miałem Toneporta, ale słyszałem że tutaj się ustawia brzmienie samemu od początku, a nie dodaje harmonicznych jak we wzmacniaczu normalnym :P. Próbuj :P.
"Czekanie całe życie aż nadejdzie mesjasz aby zbawić świat to jak czekanie na właściwy klocek w Tetrisie. Nawet jeśli w końcu się pojawi, do tego czasu nazbierałeś już taki stos gówna, że i tak masz przejebane cokolwiek byś zrobił.."

Awatar użytkownika
DanielWOLF
Redaktor
Posty: 3018
Rejestracja: 13 października 2008, 09:30 - pn

Re: Tone port

Postautor: DanielWOLF » 26 grudnia 2008, 13:31 - pt

Nie wiem czemu nie możesz ustawić brzmienia przecież POD studio to prawdziwy kombajn :twisted:

//Daniel, widzę że brakuje Ci Twojej ulubionej rangi.
//DC

Awatar użytkownika
philu
Posty: 67
Rejestracja: 08 listopada 2008, 17:41 - sob

Re: Tone port

Postautor: philu » 26 grudnia 2008, 17:11 - pt

Daniel długo nad tym myslałes ? :D

Awatar użytkownika
ksantyp
Redaktor
Posty: 4512
Rejestracja: 12 sierpnia 2008, 11:34 - wt

Re: Tone port

Postautor: ksantyp » 27 grudnia 2008, 15:52 - sob

Jak wróce do UK to ci podesle kilka tych które sam zrobiłem i sobie ocenisz.
Nie mam teraz pod ręką mojego kompa, więc pomogę ci w przyszłym roku...
Pozdro
DOBRE WIOSŁA W JESZCZE LEPSZYCH CENACH.
FOG Shop - zapraszam do sklepu dla Gitarzystów
http://www.fogshop.pl


Wróć do „Recording”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości